Nya smarta städprylar – Det senaste inom hemstädning

smarta städprodukter

Att få ditt hem skinande rent kan vara en sådan börda. Med alla svårnådda hörn och envisa fläckar som du måste ta itu med på dina väggar, golv och hyllor, kan det kan tyckas som en omöjlig bedrift att upprätthålla ett fläckfritt hus för dagens stressade villaägare.

De senaste städprylarna

Men tack vare tekniken, kan städningen underlättas med följande nya städprodukter:
1. Roomba. Golven rengörs enkelt med iRobots Roomba, en rund dammsugarrobot på egen hand sköter om dammsugningen av dina mattor, linoleum- och trägolv eller klinkers. Det kan passera under låga möbler, vilket gör att inga dammtussar eller djurhår samlas ens på de mest svåråtkomliga platser. Allt du behöver göra är att trycka på en knapp. Du kan få en Roomba för så lite som dryga 2 000 kr.

2. WashDryIron. Förmodligen är de tre tråkigaste hushållssysslorna du måste göra tvättning, torkning och strykning av kläder. Men nu behöver du inte längre svettas över det om du har en WashDryIron, en fantastisk garderobs-liknande anordning som tvättar, torkar och stryker dina kläder – allt i ett svep. Att tvätt kommer säkert att bli en mycket mer angenäm uppgift att göra med denna manick. Tyvärr för den stora familjen, kan den dock bara ta 16 plagg åt gången. För att få WashDryIron i ditt hem, är allt du behöver göra att betala runt 11 500 kr och se till att ha en rejäl golvyta över.
3. Candy Trio. En annan maskin kan lösa dina köksproblem är Candy Trio – en spis, ugn, diskmaskin i ett. Den har en 39-liters ugn med timer och fläkt, 4 high-light värmezoner och en diskmaskin med plats för upp till 6 kuvert. Du kan även kombinera med en rostfri köksfläkt till maskinen.
Eftersom det bara kräver 60 cm utrymme på bredden, är Candy Trio idealisk för personer med begränsad yta i köket och där det inte ryms en separat diskmaskin. Den är också ett utmärkt alternativ för de som bor i en etta.
Hur mycket? För den här babyn, måste du punga ut med runt 18 000 kr.
4. Cyber Clean. Damssugarroboten Roomba är ett bra val för golven, men hur ska du enkelt sköta mindre och skörare saker som finn en bit högre upp i rummet? Som datorn, till exempel?
Att det kan innebära en del vånda att rengöra elektriska apparater, kan inte förnekas. Tangentbord, till exempel, är fulla av dessa små utrymmen som bara är så svårt att nå åt. För andra saker med liknande form, är en bra lösning att bara spola dem med vatten, men det kan du självklart inte göra med elektroniska prylar.

Cyber Clean

Gör bekantskap med Cyber Clean, en mjuk lerartad massa som tränger sig in tangentbordets minsta springor och, som ett stycke vått ”skum”, suger det upp all smuts som gömmer sig där – allt från förra veckans cupcakesmulor, till nagelklipp och hårstrån och andra restprodukter från de saker du tycker om att göra framför din dator.

Det är säkert och mycket effektivt att använda – och det bästa av allt är att det bara kostar bara runt 20 kr att köpa.